Qui sóc?

Hola a tots, sóc l’Àlex i us explicaré una mica l’origen de tot això.

Des de ben petit sempre m’ha agradat jugar. Jugava, i ho segueixo fent, a tot el que es podia jugar, ja fos analògic, digital, real o imaginari. El jugar et permet traslladar-te a un món paral·lel on tu ets el protagonista i tens la llibertat per escriure aquella història fantàstica que mai serà real més enllà de la teva imaginació.

La màgia del jugar és que sempre es gaudeix més quan és amb companyia. És aquí, fa uns anys on, amb la col·laboració d’uns bons amics vaig descobrir la passió per un món que, fins llavors, es reduïa al Parxís, el Dominó, el Monopoly o el Cluedo, per posar algun exemple.

Quan vaig començar a adquirir jocs de taula més complexos que el tirar un dau i moure un peó és quan vaig adonar-me de la quantitat d’anys i jocs que m’havia perdut al llarg dels anys i ara no dono a l’abast per conèixer-los tots. Actualment tinc una col·lecció de la qual n’estic molt orgullós i sé que no pararà de créixer, afortunadament.

En aquest moment és quan entra en joc el projecte Jugador Inicial. Vull compartir amb tots i totes vosaltres el jocs que tinc i els que en un futur aniré descobrint. Em fa especial il·lusió escriure aquest blog perquè tots pugueu gaudir-lo i em pugueu donar també la vostra opinió respecte cada tema que posi sobre la taula.

Així que només em queda donar-vos la benvinguda i endavant, que comenci la partida!