Adventures in Neverland portada

Adventures in Neverland [Kickstarter]

Adventures in Neverland és un joc narratiu i d’aventures basat en la novel·la de J.M. Barrie Peter Pan. Aterrarem al país de nunca jamás per viure mil i una aventures seguint les històries dels diferents personatges disponibles al joc com en Peter Pan, en James Hook, entre d’altres. Guanyarem objectes, desbloquejarem noves habilitats i interactuarem amb diferents localitzacions i personatges per enriquir més l’experiència.

Jugadors:2 – 4
Duració:30 minuts/jugador
Edat:12+
Idioma:Castellà
Gènere:Aventures, Narratiu
Autor/s:Bas DamoiseauxBart LattenVicky Swers
Editorial:Black Box Adventures, 2 Tomatoes

Fa uns dies, 2 Tomatoes ens anunciava que serien els encarregats de traduir al castellà (i al francès) el joc Adventures in Neverland, creat per Black Box Adventures. El joc el trobem actualment a l’equador de la campanya a Kickstarter i la projecció és molt bona.

El joc està dividit en diferents baralles, una per a cada personatge (amb opció de tenir-ne 2 per personatge) els quals seran els fils argumentals del joc. També inclou una aventura cooperativa, una baralla que els jugadors compertiran. Cada baralla té múltiples camins per recórrer i depèn de les teves decisions que segueixis un camí o un altre. Black Box Adventure assegura que per poder llegir tot l’argument d’una baralla es necessiten almenys 6 partides. Cada personatge té habilitats úniques i, a mesura que avanci el joc anirem desbloquejant millores que ens ajudaran a guanyar la partida.

Adventures in Neverland Contenido

Durant el torn del jugador, cadascú té 3 accions per gastar entre els seus personatges i els NPC (personatges no jugables): Moure, Interactuar, Fer un repte, Buscar o Descansar. Els jugadors utilitzaran un taulell dividit en múltiples localitzacions accessibles i diferents àrees especials aleatòries.

Una altra faceta del joc són les missions secundàries. Ens oferiran petits reptes i recompenses que ens ajudaran a millorar més ràpidament el personatge i a guanyar més objectes. També podem trobar NPC’s durant la partida que podrem reclutar.

Finalment, el joc també inclou esdeveniments que provocaran canvis a l’illa i afectarà a tots els jugadors. I què seria el País de nunca jamás sense la figura del cocodril? Hi ha un esdeveniment que el farà participar a la partida, i això ens proposarà un repte més difícil per guanyar.

Adventures in Neverland logo

El joc té un preu durant la campanya de Kickstarter de 55€ la versió Pioneer (65€ a les botigues), 75€ la versió Explorer (85€ a les botigues), 85€ la versió Adventurer (125€ a les botigues) i, finalment la versió Dreamer per 99€ (145€ a les botigues). Per conèixer tots els detalls de cada versió, a la campanya de Kickstarter s’explica detalladament.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.