Charms Potions Expansion

Més màgia per a Harry Potter Hogwarts Battle

L’altre dia vam conèixer la notícia des d’Usaopoly que ben aviat sortirà una nova expansió per a Harry Potter Hogwarts Battle. Aquesta nova expansió basarà la seva temàtica en encanteris i pocions noves i ens permetrà defensar Hogwarts de nous malvats de la famosa saga fantàstica. El nom oficial és Harry Potter Hogwarts Battle: The Charms and Potions Expansion

©Usaopoly – Harry Potter™ Hogwarts Battle™: The Charms and Potions Expansion

Aquesta ampliació del joc introdueix un nou personatge jugable, concretament la Ginny Weasly i nous enemics com ara en Pansy Parkinson o en Marcus Flint. Disposarem d’encanteris com Ascendio o aliats com la Lavender Brown. Tot això reunits en 4 nous escenaris plens d’emoció i tensió com el joc base que ens permetran derrotar el temut Lord Voldemort.

Lògicament per poder jugar a aquesta expansió és necessari tenir el joc base. Usaopoly tampoc ha donat gaires més detalls de la nova entrega però si que ens ha dit tot el que inclourà:

  • 158 Cartes (38 petites, 93 regulars i 27 de més grans)
  • 4 escenaris
  • 1 taulell de jugador
  • 1 marcador de vida
  • 12 tokens d’influència
  • 10 taulells d’encanteris
  • Un llibre d’instruccions

El preu oficial està fixat en $34.99. Cal esperar quin serà el preu aquí si Asmodee decideix publicar-lo. De moment seguim a l’espera de noves notícies sobre la primera expansió, Harry Potter Hogwarts Battle: The Monster Box of Monsters Expansion.

Les notícies però, no van acabar aquí i Usaopoly va anunciar també unes noves fundes per protegir les cartes. El disseny és el mateix que tenen les cartes del joc per darrere. Cada paquet inclou 160 fundes i ens asseguren que adquirint-ne 2 en tindrem prou per al joc base i per les dues expansions que tindrem de moment. El preu oficial per a cada paquet és de $15.99.

©Usaopoly – Harry Potter Hogwarts Battle Card Sleeves

Esperem amb ganes que tot això ens arribi aquí i puguem gaudir de moltes hores de màgia i fantasia.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *