Quedem per jugar logo

Quedem per Jugar?

Fa unes setmanes vaig aventurar-me en un nou experiment. Vaig decidir iniciar un podcast on parlaré d’un bon grapat de temes relacionats amb el món dels jocs de taula. La meva intenció és enfocar el podcast d’una manera més didàctica que no pas d’opinió i combinar capítols on recomano jocs d’una mecànica o un estil concret i altres capítols on parlaré de forma més reflexiva d’altres temes fora dels jocs però dins del món lúdic.

El podcast l’he anomenat Quedem per Jugar? i serà enregistrat íntegrament en català. De moment he publicat ja 3 capítols: un de introductori explicant una mica el projecte, un parlant de jocs de construcció de baralles i un on us explico com funciona i com interpretar correctament la BGG (o almenys des del meu punt de vista).

El programa el gravo jo sol ara mateix però no descarto en un futur incloure algun col·laborador i fer més mogudes. Primer, però, vull acabar una primera temporada i veure com ha funcionat.

Si teniu alguna proposta d’un tema que us agradaria que dediqués un capítol us animo a deixar un comentari. Espero que us agradi el projecte!

Us deixo aquí sota una finestreta on podreu escoltar tots els capítols i també al lateral de la pàgina web. De totes maneres ho teniu disponible a iVoox i Spotify.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.