Spiel’22 is coming (2)

Després de la primera entrega Spiel’22 is coming (1) avui publico la 2a part d’aquest llistat de jocs que les editorials espanyoles presentaran a la fira alemanya de jocs de taula dels propers 6-9 d’octubre a Essen.

Jocs de Ludonova

Ludonova aterra a Essen amb dues noves propostes: Sabika, l’últim joc d’en Germán P. Millán, l’autor del prestigiós Bitoku. D’altra banda també tenim Air Mail, un joc d’en Toni Lopez, autor d’altres jocs com Rocódromo o St. Jordi la llegenda. No he tingut la ocasió de provar els jocs, així que no us en puc donar cap impressió.

Sabika

Jugadors:1 – 4
Duració:60 – 120 minuts
Edat:14+
Autor/s:Germán P. Millán
Editorial:Ludonova
PVP:60€

Air Mail

Jugadors:2 – 5
Duració:30 – 75 minuts
Edat:10+
Autor/s:Toni Lopez
Editorial:Ludonova
PVP:50€

Jocs d’Átomo Games

Átomo Games presentarà les seves dues últimes novetats. Vaig poder provar Dedalo’s en la seva versió prototip i si bé la idea era bona, l’execució em quedava una mica coixa. Espero que ho hagin arreglat de cara el producte final i els hi desitjo tots els èxits possibles. De Story Colors no us en puc dir res ja que no l’he pogut provar.

Dedalo’s

Jugadors:2 – 6
Duració:20 – 40 minuts
Edat:
Autor/s:Javier García Berenguer, Ramón Rodríguez Muñoz
Editorial:Átomo Games
PVP:35€

Story Colors

Jugadors:3 – 6
Duració:30 – 60 minuts
Edat:8+
Autor/s:Juan Carlos Ruiz
Editorial:Átomo Games
PVP:28€

Jocs de DMZ Games

L’editorial catalana arribarà a l’Spiel amb un dels tapats de la fira. S’ha fet poc rum rum d’aquest Phraya i la veritat és que és un eurogame molt exigent i amb molta interacció entre els jugadors. El vaig poder provar en una partida a 3 via TableTop Simulator i la vaig gaudir força tot i ser online. L’art d’en Michael Menzel és fantàstic i el joc amb la mecànica encaixen molt bé.

Phraya

Jugadors:2 – 4
Duració:90 – 120 minuts
Edat:12+
Autor/s:Alberto Millán
Editorial:DMZ Games
PVP:55€

Jocs d’Ediciones Primigenio

Ediciones Primigenio per la seva banda portarà una novetat i una reedició a la fira d’Spiel d’enguany. Flowar és l’últim joc de la parella de moda Llama Dice (The Red Cathedral, Walkie-Talkie) i ens presenten un joc de caire familiar plus que espero que tingui el mateix èxit que els seus últims jocs. Quan l’hagi pogut provar us en diré més detalls. L’altre joc que porten a la fira és la reedició de Kingdom Defenders (Germán P. Millán) on només canvia la caixa. El contingut és el mateix que l’edició original.

Flowar

Jugadors:1 – 4
Duració:40 – 90 minuts
Edat:8+
Autor/s:Isra C.Shei S.
Editorial:Primigenio (Ediciones Primigenio)
PVP:

Kingdom Defenders

Jugadors:2 – 4
Duració:60 – 90 minuts
Edat:12+
Autor/s:Germán P. Millán
Editorial:Primigenio (Ediciones Primigenio)
PVP:

I fins aquí les novetats de les editorials espanyoles. Miraré de fer algun article més conforme s’acosti la fira per explicar tota mena de detall. Mentrestant, ens haurem de conformar amb el hype de tots aquests jocs.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.