Unlock Star Wars

Unlock! Star Wars

Aquest matí Asmodee ha donat la sorpresa anunciant un nou Unlock! però aquesta vegada basat en l’univers de Star Wars. El format serà el de sempe, tres aventures d’estil escape room. Ens sembla que aquesta vegada el joc no serà d’un sol ús i els amants de la saga de la guerra de les galàxies guardaran aquesta edició com a part de la seva col·lecció.

Ens posarem al paper dels rebels, de contrabandistes o d’agents imperials. Haurem d’investigar diferents llocs, combinar objectes, utilitzar naus i armes i interactuar amb droides i màquines en aquestes magnífiques aventures de 60 minuts cadascuna aproximadament.

Els Escape Room de la vida real et desafien, en el sentit literal, a escapar d’una sala amb una màxim de 60 minuts. Amb els jocs d’Unlock! podràs viure aquesta emocionant experiència sense haver de sortir de casa. Per a aquesta versió de Star Wars, s’utilitzaran les maneixes normes que la resta d’Unlock!, un joc guardonat amb múltiples premis (amb més d’1 milió de còpies venudes arreu del món).

Tres aventures galàctiques!

Un retràs inesperat

Esteu tancats en una de les cel·les d’un destructor imperial i heu de trobar la manera de fugir i escapar de l’Imperi!

Fugida de Hoth

Les forces de l’Imperi estan atacant la base rebel de Hoth. Haureu de fugir a través dels erms gelats i escapar del malaurat planeta!

Missió secreta a Jedha

Un criminal que ha robat un valuós artefacte s’ha estrellat a Jedha, un planeta desèrtic. Haureu de recuperar l’artefacte… i procurar no desintegrar a ningú!

Unlock! Star Wars està actualment en fase de localització i, de moment, no hi ha una data per a la seva arribada a les botigues. Si voleu conèixer més detalls de tota la saga Unlock! us deixem la seva colecció amb tots els detalls.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *