Top Jocs Cooperatius

Top Jocs Cooperatius

En aquest post us presentaré una sèrie de jocs cooperatius i ho dividiré en diferents categories. Vull destacar que no enumeraré el top amb millors i pitjors jocs ja que cadascú té unes necessitats lúdiques i uns gustos diferents. Així doncs, us faré cinc cèntims d’un grapat de jocs i de ben segur que en trobareu a faltar. Són propostes de jocs que he tastat aquest 2020, algunes novetats i d’altres més clàssics. Espero que això us ajudi en la vostra pròxima elecció.

Qualsevol dubte que tingueu m’ho podeu deixar als comentaris o contactar-me a través de les xarxes socials.

Cooperatius Familiars

Misión Cumplida

Autor: Ken Gruhl

Un joc on, per vèncer, haurem de completar una sèrie de missions abans no ens quedem sense cartes per jugar. Sempre tindrem a la taula 4 missions actives i 4 posicions on jugar cartes. Només podrem jugar una carta si allà on la posem, coincideix el número i/o el color amb la carta ja present en aquella posició. No podrem dir a la resta de jugadors les cartes que tenim però si donar pistes de quines missions ens són més fàcils completar. Sembla fàcil, però haureu d’esforçar-vos, i molt, per superar tots els nivells de dificultat. Si en voleu saber més detalls us deixo la nostra ressenya aquí.

Jugadors: 1 – 4
Edat: 8+ Anys
Duració: 20 minuts
Preu PVP: 9,95€

Misión Cumplida

Misión Rescate

Autors: Mourad KhiarAmélie Pariente

Haurem de treballar conjuntament per salvar la base espacial. Tindrem 3 minuts per alliberar el capità, 2 per desactivar la bomba i 1 per escapar del coet. Un joc a contrarellotge on haurem d’afinar molt la memòria i ens haurem de coordinar el millor possible per guanyar. Sereu capaços d’aconseguir la màxima puntuació?

Jugadors: 1 – 6
Edat: 8+ Anys
Duració: 10 minuts
Preu PVP: 9,95€

Misión Rescate

The Mind

Autor: Wolfgang Warsch

The Mind és més que un simple joc. És una experiència que us farà sentir en estat pur què és l’esperit d’equip. Haurem de superar tots els nivells segons el nombre de jugador per guanyar i no podrem ni comunicar-nos ni intercanviar cap mena d’informació. Per superar cada nivell haurem d’ordenar ascendentment els números (del 0 al 100) que tenim a la mà. Cada nivell serà més complicat que l’anterior i només aquells que aconsegueixin unir les seves ments guanyaran. Us deixo la ressenya ampliada aquí.

Jugadors: 2 – 4
Edat: 8+ Anys
Duració: 20 minuts
Preu PVP: 12,95€

The Mind

Kitchen Rush

Autor: Vangelis BagiartakisDávid Turczi

A Kitchen Rush hem heretat un antic restaurant i haurem de fer que el negoci prosperi i tingui el màxim d’èxit possible. Un joc cooperatiu en temps real que simula l’emoció de la gestió de la cuina d’un restaurant mitjançant la col·locació de treballadors representats amb rellotges de sorra. Haurem d’aconseguir suficients beneficis com per pagar tots els treballadors i completar tots els objectius que ens haurem marcat a l’inici de la partida.

Jugadors: 1 – 4
Edat: 12+ Anys
Duració: 30-45 minuts
Preu PVP: 49,95€

Kitchen Rush

Paleo

Autor: Peter Rustemeyer

A Paleo haureu de decidir entre tots els jugadors quines tasques executeu i quins llocs voleu explorar. Tindreu una immensa quantitat d’opcions encara que mai sabreu què us espera de cada lloc fins que no el visiteu. L’objectiu és cooperar per superar tots els reptes que ens planteja el joc mitjançant la recol·lecta de recursos, l’ampliació de la tribu, la creació de noves eines i superant les fredes nits del neolític. Només la tribu més previsora aconseguirà superar cada nivell que ens proposa el joc.

Jugadors: 2 – 4
Edat: 10+ Anys
Duració: 45 – 60 minuts
Preu PVP: 44,99€

Paleo

Cooperatius d’Estratègia

Pandemic

Autor: Matt Leacock

Com a membres d’un equip especialitzat en contenció de malalties, haureu de controlar l’expansió de 4 noves plagues mortals mentre intenteu descobrir les respectives cures. Mitjançant el treball en equip haureu de viatjar per tot el món buscant els recursos necessaris per sintetitzar cadascuna de les cures. Cada jugador tindrà un personatge amb unes habilitats especials que permetrà beneficiar a tot l’equip. El temps avança i el destí del planeta és a les vostres mans!

Jugadors: 2 – 4 (apte per jugar en solitari)
Edat: 8+ Anys
Duració: 45 minuts
Preu PVP: 39,99€

Pandemic

Harry Potter Hogwarts Battle

Autors: Forrest-Pruzan CreativeKami MandellAndrew Wolf

Ha arribat el moment de vèncer les forces del mal i només un grup de mags experts podran aconseguir-ho, si treballen units. Cada jugador començarà amb la mateixa baralla de cartes i mitjançant habilitats i influència podrà crear una baralla plena de personatges històrics de la saga, encanteris i tota mena d’objectes màgics. Un joc basat en les pel·lícules de Harry Potter on podeu trobar un extens anàlisi aquí.

Jugadors: 2 – 4
Edat: 11+ Anys
Duració: 30 – 90 minuts
Preu PVP: 49,99€

Harry Potter Hogwarts Battle

El Desert Prohibit

Autor: Matt Leacock

Prepara’t per a una aventura apassionant amb l’objectiu de recuperar un llegendari invent volador enterrat sota la sorra, entre les ruïnes d’una antiga ciutat del desert. T’hauràs de posar d’acord amb els teus companys d’equip i fer ús de tots els recursos disponibles per trobar l’invent volador i escapar del desert abans no us convertiu vosaltres en part d’ell.
L’illa prohibida és un altre joc molt similar amb un escenari diferent.

Jugadors: 2 – 5 (apte per jugar en solitari)
Edat: 10+ Anys
Duració: 45 minuts
Preu PVP: 24,95€

El desert prohibit

Spirit Island

Autor: R. Eric Reuss

En aquesta ocasió els jugadors reencarnen els Esperits de l’illa que hi habiten des de temps immemorables. Els nadius, coneguts com els Dahan, han après a coexistir amb els Esperits, sempre amb respecte i precaució. De totes maneres, l’illa ha estat descoberta per invasors i s’estan apoderant del terreny mentre alteren l’equilibri de la naturalesa i destrueixen les presències dels Esperits. És moment de fer-se fort i treballar junts per expulsar els invasors de l’illa abans no sigui massa tard.

Jugadors: 1 – 4
Edat: 13+ Anys
Duració: 90 – 120 minuts
Preu PVP: 79,95€

Spirit Island

Cooperatius Temàtics

El Señor de los Anillos: Viajes por la Tierra Media

Autors: Nathan I. HajekGrace Holdinghaus

Un joc d’aventures i fantasia on reencarnarem els personatges de la famosa saga literària escrita per J.R.R. Tolkien per tal de combatre enemics i prendre decisions claus en la nostra aventura. El joc es basa en una campanya immersiva que es ramifica, amb múltiples missions secundàries i una aplicació digital que inclou un generador de mapes que farà que puguem jugar tantes vegades com vulguem les diferents campanyes disponibles i ens seguirà sorprenent en cada escenari. Reuneix tot el teu coratge i prepara’t per viure grans aventures per la Tierra Media.

Jugadors: 1 – 5
Edat: 14+ Anys
Duració: 60 – 120 minuts
Preu PVP: 99,99€

El Señor de los Anillos VIajes por la Tierra Media

Mansiones de la Locura

Autor: Nikki Valens

Aquí tenim un dels cooperatius clàssics. Mansiones de la Locura és un joc d’horror i misteri on els jugadors assumeixen el paper d’uns investigadors que s’endinsen a les mansions embruixades d’Arkham. L’objectiu és resoldre tots els estranys secrets que estan succeint mitjançant diferents trencaclosques i exercicis de deducció. Mentrestant, haurem d’anar superant els diferents perills i enemics sorgits d’altres mons que ens posaran entre l’espasa i la paret. Haurem d’utilitzar una aplicació digital que ens anirà guiant durant la partida i narrant tots els fets durant la partida.

Jugadors: 1 – 5
Edat: 14+ Anys
Duració: 120 – 180 minuts
Preu PVP: 99,99€

las mansiones de la locura

Arkham Horror 3a Edició

Autor: Richard LauniusNikki ValensKevin Wilson

Ens trobem a Massachusetts l’any 1926. La ciutat d’Arkham ha viscut durant massa temps tranquila al seu illot envoltada de tenebrosos misteris paranormals. Només una colla d’investigadors s’atreviran a afrontar i investigar totes aquestes amenaces que, de ben segur, no porten res de bo.
Arkham Horror és un joc de terror i misteri basat en l’obra d’H. P. Lovecraft. Cada partida és única i haurem de col·laborar explorant els carrers d’Arkham per resoldre cada escenari que se’ns plantegi.

Jugadors: 1 – 6
Edat: 14+ Anys
Duració: 120 – 180 minuts
Preu PVP: 64,95€

Arkham Horror

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.