Top 2 Jugadors

Top Jocs de Taula per a 2 Jugadors

Sabem que avui en dia el catàleg de jocs de taula és molt gran. Segurament massa gran com per decidir-te per un sol joc. És per això que hem fet una petita selecció d’algun dels que, per nosaltres, són els millors jocs de taula per a dos jugadors. Tots els jocs que us mostrarem en aquest top els tenim i els hem jugat un grapat de vegades. N’hem seleccionat 7 per a que pugueu jugar cada dia a un de diferent. Esperem que us agradin els escollits i us ajudin a decidir-vos per la vostra nova incorporació.

1. 7 Wonders Duel

La versió a dos jugadors del famós 7 Wonders. Estem davant d’un dels millors jocs de taula per a dues persones que existeix, un must have. Ens presenten un renovat joc on tenim fins 3 maneres de guanyar (victòria científica, militar o per punts) i mai cap partida és com l’anterior. L’estratègia entra en joc des del moment de la preparació de la partida amb la selecció de les meravelles i és difícil jugar-ne només una ja que sempre s’opta per la revenja.

Duració: 30 minuts
Complexitat: Baixa – Mitja
Edat: 10+

7 Wonders Duel

2. Patchwork

Patchwork és una tècnica de costura en la que es van cosint trossos de tela fins a crear una peça més gran. En aquest joc haurem de cosir un cobrellit amb les diferents peces que anem adquirint. Els botons actuen com a moneda en el joc i les partides són ràpides, molt estratègiques. Saber gestionar bé la teva fitxa al taulell central serà la clau de l’èxit. Un gran jocs que si en voleu saber més detalls, us deixem la nostra ressenya.

Duració: 30 minuts
Complexitat: Baixa
Edat: 8+

Patchwork

3. Lost Cities

A Lost Cities prenem el relleu d’exploradors i ens aventurem a fer una sèrie d’expedicions. Sempre tindrem 8 cartes a la mà, en jugarem una i en robarem una altra. Fer una expedició té un risc i si no s’aconsegueix desenvolupar-la el suficient et farà perdre prestigi. El jugador que aconsegueixi més prestigi després de 3 rondes serà el guanyador. Un molt bon joc d’estratègia que sembla molt simple però que et farà pensar més del que aparenta. Si en voleu saber més detalls doneu un cop d’ull a la nostra ressenya.

Duració: 30 minuts
Complexitat: Baixa
Edat 10+

Lost Cities

4. Los Castillos de Borgoña

Som a la Vall del Loira en ple el segle XV. Representem un príncep de Borgonya i la nostra feina serà fer prosperar el un castell feudal mitjançant la constucció d’edificis, la ramaderia, la mineria i comercialitzant recursos. Cada torn tindrem dues accions i haurem de pensar molt bé què fer cada vegada. Un autèntic joc d’escacs de fins a 4 jugadors en aquest cas, però que on millor funciona és amb 2, per aquells més exigents que busquen reptes majors i moltes hores de diversió. Si en voleu més detalls, aquí teniu la nostra ressenya.

Duració: 60 – 90 minuts
Complexitat: Mitjana
Edat: 12+

Los Castillos de Borgoña

5. Carcassonne

Un clàssic dels clàssic. Carcassonne, un senzill joc de llosetes on els nostres seguidors es convertiran en cavallers, lladres, monjos o grangers i el nostre objectiu és aconseguir el màxim de punts possible. Cada torn hauràs de posar una lloseta al terreny de joc, que anirà creixent conforme avanci la partida. És fins a 5 jugadors, però amb 2 funciona molt bé. Estratègia pura i dura on només els més murris aconseguiran guanyar. Un must have per a tothom.

Duració: 40 minuts
Complexitat: Baixa – Mitjana
Edat: 8+

Carcassonne

6. Optimus

Un joc de selecció de daus molt addictiu tal i com us expliquem a la nostra ressenya. Partides ràpides i sense fre. L’objectiu del joc és obtenir el màxim de punts possibles i per això hauràs de saber gestionar bé l’atzar dels 6 daus. Poden jugar fins a 4 jugadors, funciona igual de bé, encara que el millor és a 2 i l’emoció dura fins al recompte final. Un imprescindible.

Duració: 30 minuts
Complexitat: Baixa – Mitjana

Optimus

7. Sagrada

Un altre joc de selecció de daus. Partint d’una plantilla escollida prèviament, haurem de construir els vitralls respectant les normes de color i valor de dau de la nostra plantilla. Disposarem de diferents eines que ens ajudaran a esquivar les regles i completar el vitrall. Com més objectius aconseguim complir, més punts obtindrem. El Sagrada és un molt bon joc de fins a 4 jugadors on no hi ha un patró que ens faci guanyar. Cada dau serà determinant i un error ens pot sortir molt car. Us el recomanem plenament!

Duració: 30 – 45 minuts
Complexitat: Baixa – Mitjana
Edat: 13+

Sagrada

Doncs fins aquí la nostra petita selecció. Si teniu qualsevol dubte o suggerència, ens podeu deixar el vostre comentari. Si vosaltres haguéssiu de fer un top, quins canvis faríeu? Gràcies per llegir-nos, fins la propera.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.